canlı destek

Hakkımızda

Ege Üniversitesi Döner Sermaye Yürütme Kurulu, 29.09.2014 tarihinde toplandığı oturumda, Ege Üniversitesi HemÅŸirelik Fakültesi bünyesinde Döner Sermaye’nin kurulmasını onaylamıştır.

Fakültemizde yer alan Döner Sermaye Hizmetlerinin amacı ise kurumumuzda görev yapan yetkin bilgi,  beceri ve deneyimi olan akademik personelimizin katkıları ile eÄŸitim ve danışmanlık programları düzenlemekle birlikte birey, toplum, kurum ve iÅŸletmelerin gereksinimlerine cevap verecek ÅŸekilde kaliteli, verimli, güvenilir ve kurumsal bir yaklaşımla yaÅŸam boyu eÄŸitim ve öÄŸretimi desteklemektir. BaÅŸta üniversitede öÄŸrenim gören üniversite öÄŸrencilerimiz ve üniversitemizin tüm bölümlerinde görev alan akademik ve idari personelimiz olmak üzere kamu ve özel sektör kuruluÅŸları ile kiÅŸisel geliÅŸimin önemine inanan her yaÅŸtan talep eden katılımcı bu hizmetlerden yararlanabilir.

Ege Ãœniversitesi

EGE ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ°