Kimler BaÅŸvurabilir? ve BaÅŸvuru Bilgileri

KÄ°MLER BAÅžVURABÄ°LÄ°R?
- Ege Üniversitesi HemÅŸirelik Fakültesi öÄŸrencileri
- Ege Üniversitesi HemÅŸirelik Fakültesi öÄŸretim elemanları
- Ege Üniversitesi SaÄŸlık Bilimleri Enstitüsü HemÅŸirelik Programı lisansüstü öÄŸrencileri

BAÅžVURU BÄ°LGÄ°LERÄ°
- Yalnızca inovatif ve yenilikçi projeler baÅŸvuru yapabilecektir.
- Proje pazarına katılım ücretsizdir.
- Proje fikir sahipleri diÄŸer kurum ve kuruluÅŸlar ile (DiÄŸer Fakülteler, Üniversiteler, Sivil Toplum KuruluÅŸları, Hastaneler vb…..) iÅŸbirliÄŸi yapabilirler.
- BaÅŸvurular “Proje BaÅŸvuru Formu”na uygun olarak 29 Mart 2019 saat 17:00’a kadar egehemfakgirisimcilik@gmail.com e-mail adresine gönderilecektir. Son gönderim tarihinde ulaÅŸtırılamayan projeler deÄŸerlendirmeye alınmayacaktır.
- Proje baÅŸvuruları deÄŸerlendirme kurulu tarafından deÄŸerlendirilecek olup, 5 Nisan 2019 tarihinde ön elemeyi geçen proje önerileri Ege Üniversitesi HemÅŸirelik Fakültesi web sayfasında ilan edilecektir.
- Kabul edilen projeler 26 Nisan 2019 tarihinde gerçekleÅŸtirilecek olan “Ä°novatif Proje Pazarı”na poster ve/veya prototip hazırlayarak katılabileceklerdir.
- Proje sahipleri etkinliğe başvurarak proje fikrinin kendilerine ait olduğunu kabul ve beyan etmiş sayılırlar.
- Proje önerilerinin özgün olmaması, daha önce piyasaya sunulmuÅŸ veya benzer yarışmaya katılmış olmasından doÄŸacak yasal sorumluluklar katılımcıya aittir. Bu gibi durumlarda, gerekli tespitler sonrasında, yarışmanın ödülü iptal edilerek, geri alınır.

Ege Ãœniversitesi

EGE ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ°